Bouwkundige zwembaden

Betonnen zwembaden zijn de ultieme keuze voor wie duurzaamheid en kwaliteit zoekt. Beton is bestand tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en chemicaliën, waardoor het ideaal is voor zwembaden. Bovendien biedt beton de vrijheid om een zwembad op maat te ontwerpen, zodat het perfect past bij uw wensen en buitenruimte. Kortom, betonnen zwembaden staan garant voor een levenslange investering in plezier en stijl.

Maatwerk

Geen twee huizen zijn hetzelfde, en daarom bieden we een scala aan opties om uw zwembad aan te passen aan uw specifieke behoeften en stijl. Wilt u een infinity-rand voor een adembenemend uitzicht? Of misschien geïntegreerde zitbanken voor het hele gezin? Uw verbeelding is de enige beperking. Samen met ons deskundige team kunnen we het zwembad van uw dromen creëren.

Onderhoudsgemak

We begrijpen dat u wilt genieten van uw zwembad zonder u zorgen te hoeven maken over uitgebreid onderhoud. Daarom integreren we innovatieve technologieën om uw zwembad gemakkelijk te onderhouden. Onze bouwkundige zwembaden zijn ontworpen om vuil en bacteriën af te weren, waardoor uw water altijd helder en schoon is. Daarnaast zijn ze bestand tegen scheuren en lekken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte problemen.

Bouwkundige zwembaden

Ontdek de perfecte bouwkundige zwembaden voor uw droomhuis

Een bouwkundig zwembad kenmerkt zich door de vervaardiging uit gewapend beton. Dit geeft u de mogelijkheid om het in alle vormen en maten op te bouwen die u wenst. Dit zorgt ervoor dat u het zwembad precies kunt laten vormgeven zoals u het voor zich ziet. Zeker wanneer uw locatie zich niet direct leent voor een standaard vorm, is het een goed alternatief. Een bouwkundig zwembad geeft u dus onbeperkte mogelijkheden wat betreft de vorm. Een ander voordeel is dat een bouwkundig zwembad op het gebied van kleuren veel variatie biedt. Een betonnnen zwembad kan ook op verschillende manieren afgewerkt worden: liner, gelaste liner, poyester, mozaiëk, bepleistering etc.

Duurzaamheid en kwaliteit

Onze bouwkundige zwembaden bieden duurzaamheid en kwaliteit als geen ander. We begrijpen dat een zwembad niet alleen een toevoeging is aan uw woning, maar een investering in uw levensstijl. Daarom gebruiken we materialen en technieken die zorgen voor een langdurige schoonheid en functionaliteit. Of u nu kiest voor een modern design, een traditioneel rechthoekig zwembad of een vrije vorm, ons vakmanschap zorgt ervoor dat uw zwembad de tand des tijds doorstaat.

Ontwerp uw zwembad

Bij ons begint de reis naar uw droomzwembad met uw visie. Wij nodigen u uit om samen met ons de details te bespreken, zoals de grootte, vorm en kleur die perfect bij uw huis en levensstijl passen. Samen zullen we een zwembad creëren dat niet alleen verkoeling biedt op warme dagen, maar ook een oase van ontspanning wordt voor u en uw gezin.

Neem vandaag contact met ons op en ontdek hoe we uw droom van een bouwkundig zwembad kunnen realiseren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw perfecte plek voor verfrissing en plezier, recht in uw eigen achtertuin.

Onze HDPE Zwembaden

Betrouwbare zwembaden op maat

Naar ieders wens

Bij Zwembad Service Twente kunt u terecht voor moderne en luxe zwembaden. Wij verzorgen de installatie van het zwembad bij u in huis of in de tuin. Het zwembad wordt geïnstalleerd naar wens, dit kan zowel binnen als buiten huis. Zwembad Service Twente bied voor een ieder iets geschikt. U kunt ook bij ons terecht voor accessoires, chemicaliën, filters en nog veel meer.

Ervaar onze uitstekende service

Kom met ons in contact​

Openingstijden
Openingstijden