De beste kwaliteit van Nederland

Bij Zwembad Service Twente kunt u terecht voor moderne en luxe zwembaden. Wij verzorgen de installatie van uw zwembad bij u in huis of in de tuin. De zwembad wordt bebouwd en geïnstalleerd naar wens. Zo kan het uiten in uw tuin of binnen uw huis. Zwembad Service Twente beschikt over een ruim assortiment aan diverse soorten zwembaden. Ook kunt u bij ons terecht voor zwembad accessoires, chemicaliën, filters en nog veel meer.

Wat wij bieden

Wij monteren en leveren diverse soorten zwembaden die levenslang meegaan. Gemaakt met vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Het aanschaffen van een luxe zwembad geeft een stijvolle touch aan uw tuin. Met een zwembad van Zwembad Service Twente kunt u dagelijks genieten!

Service

Wij staan de hele week voor u klaar om vanuit Enschede de installaties op te starten, onderhoud te plegen of aanpassingen uit te voeren. Om u een goede service te verlenen raden wij het aan om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten

Vakkennis

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en bezitten een brede gedegen vakkennis. Het beste advies op maat. Daarnaast beschikken wij over complete servicewagens met voldoende en goed gereedschap. Hierdoor kunnen wij op locatie de werkzaamheden optimaal uitvoeren.

Erkend dealer

Erkend dealer van diverse merken. Wij kiezen voor de beste en gaan daarbij voor een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u een bovengemiddelde belastbaarheid en lange levensduur bij onze verschillende soorten zwembaden.

HDPE Zwembaden

Een HDPE zwembad is een  duurzaam en sterk kunststof zwembad. Dit maakt het zwembad geschikt als inbouw of opbouw zwembad, voor zowel binnen als buiten. Een HDPE zwembad is een prefab zwembad. Dit type zwembad wordt steeds bekender en populairder, doordat het snel geplaatst kan worden en van hoge kwaliteit is.

HDPE staat voor High Density Polyethyleen. Het zwembad is goed bestand tegen chemicaliën die in het zwembadwater gebruikt worden om het water schoon te houden. Ook is het materiaal door en door UV-bestendig, waardoor het altijd z’n kleur behoud

Polyfaser Zwembaden

Een polyester zwembad is de laatste jaren zeer populair geworden, en daar hebben de vele voordelen zeker iets mee te maken. Het is een voorgevormd zwembad dat gemaakt wordt op basis van polyester, versterkt met glasvezel. Het voordeel hiervan is dat je een zwembad bekomt dat niet alleen heel licht is, maar ook heel sterk. Een polyester zwembad bestaat immers steeds uit verschillende beschermende lagen, die als functie hebben het zwembad waterdicht te maken en de randen een glad oppervlak te geven.

Bouwkundige Zwembaden

Een bouwkundig zwembad kenmerkt zich door de vervaardiging uit gewapend beton. Dit geeft u de mogelijkheid om het in alle vormen en maten op te bouwen die u wenst. Dit zorgt ervoor dat u het zwembad precies kunt laten vormgeven zoals u het voor zich ziet. Zeker wanneer uw locatie zich niet direct leent voor een standaard vorm, is het een goed alternatief. Een bouwkundig zwembad geeft u dus onbeperkte mogelijkheden wat betreft de vorm. Een ander voordeel is dat een bouwkundig zwembad op het gebied van kleuren veel variatie biedt. Een betonnnen zwembad kan ook op verschillende manieren afgewerkt worden: liner, gelaste liner, poyester, mozaiëk, bepleistering etc.

Naar ieders wens

Bij Zwembad Service Twente kunt u terecht voor moderne en luxe zwembaden. Wij verzorgen de installatie van het zwembad bij u in huis of in de tuin. Het zwembad wordt geïnstalleerd naar wens, dit kan zowel binnen als buiten huis. Zwembad Service Twente bied voor een ieder iets geschikt. U kunt ook bij ons terecht voor accessoires, chemicaliën, filters en nog veel meer.

Ervaar onze uitstekende service

Kom met ons in contact​

Openingstijden
Openingstijden