Google Reviews
5/5

Dé auto- en bandenspecialist in Enschede

Gebr. van der Meij staat voor de broers Bas en Roy van der Meij. Opgegroeid tussen de auto’s en de banden hebben zij in 2006 besloten hun kennis en kunde in hun eigen bedrijf te steken. Dat dit niet onopgemerkt bleef, bleek wel uit het grote aantal klanten dat meeverhuisde naar het nieuwe bedrijf voor bandenadvies en het onderhoud aan hun auto. In de afgelopen jaren hebben ze een grote vaste klantenkring opgebouwd die zich niet enkel tot Enschede en omgeving beperkt.

Wat wij bieden

Wij monteren en leveren diverse soorten zwembaden die levenslang meegaan. Gemaakt met vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Wij leveren de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Het aanschaffen van een luxe zwembad geeft een stijvolle touch aan uw tuin. Met een zwembad van Zwembad Service Twente kunt u dagelijks genieten!

Service

Wij staan de hele week voor u klaar om vanuit Enschede de installaties op te starten, onderhoud te plegen of aanpassingen uit te voeren. Om u een goede service te verlenen raden wij het aan om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten

Vakkennis

Wij hebben ruim 50 jaar ervaring en bezitten een brede gedegen vakkennis. Het beste advies op maat. Daarnaast beschikken wij over complete servicewagens met voldoende en goed gereedschap. Hierdoor kunnen wij op locatie de werkzaamheden optimaal uitvoeren.

Erkend dealer

Erkend dealer van diverse merken zoals Niveko. Wij kiezen voor de beste en gaan daarbij voor een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden u een bovengemiddelde belastbaarheid en lange levensduur bij onze verschillende soorten zwembaden.

Openingstijden
Menu
Contactgegevens
Openingstijden
Menu
Contactgegevens