Repareren en onderhouden van uw spa  Tel: +31 6 44903393

Repareren en onderhouden van uw spa

Tel: +31 6 44903393

Geweldige zomer deals

Wat wij bieden

Onze SERVICES

Service

Service 24/7 buitendienst. Onze servicemonteurs staan de hele week voor u klaar om vanuit Enschede de installaties op te starten, onderhoud te plegen of aanpassingen uit te voeren. Daarnaast staan onze servicemonteurs 7 dagen per week, 24 uur per dag ter beschikking om storingen op te lossen.

vakkennis

Onze servicemonteurs bezitten allemaal een brede gedegen vakkennis en een VCA certificaat. Daarnaast hebben ze de beschikking over complete servicewagens, voldoende en goed gereedschap. Hierdoor kunnen de monteurs op locatie hun werkzaamheden optimaal uitvoeren.

Onderhoud

Om u een goede service te kunnen verlenen kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij hebben een goed gevuld onderdelenmagazijn. Onze servicemonteurs worden regelmatig bijgeschoold en zijn wij bereid workshops te geven voor uw personeel.

Het perfecte moment om te

Relaxen

Een voorproefje van uw zwembad

Recente projecten

Partners

Contact gegevens

Zwembad Service Twente

Enschede

info@zwembadservicetwente.nl

+31 6 44903393

Merken

Niveko, Compass pool, Starline pool, Norsup, Rivierapool, Polyfaser, LPW pool, Polypropyleen zwembaden, Leisure pools, Lepsod pools, AquaComet,  Laghetto pool, Pomaz pool, Veldmann pools, en diverse monoblock zwembaden. 

Officieel dealer

Erkend dealer van diverse Spa merken, wij kiezen voor de beste producten met een hoogwaardige kwaliteit. Bij de producten is overal aan gedacht, met superieure materialen staan de spa’s garant voor een bovengemiddelde belastbaarheid en een lange levensduur.

X